1 Or, 5 Argents i 8 Bronzes per Karate Xavi Andorra al Campionat Promoció Encamp

El passat diumenge dia 14 de novembre es va portar a terme en el Complex Socio-Cultural i Esportiu d’Encamp la primera edició del Campionat de Promoció Encamp organitzat pel Club Karate Encamp. Diferents c procedents de Catalunya i del Principat van omplir el complex encampadà de karateques de totes les categories de base, des de benjamí (6-7 anys) i fins a cadet (14-15 anys), tant en les modalitat de Kata (Tècnica) com Kumite (Combat).

Karate Xavi Andorra va portar un bon equip de karateques a aquest campionat. Els resultats més destacats:

En la modalitat de Kata (Tècnica), Alex Mellado (Fudo-Shin Escaldes) i Martina Sánchez (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria benjamí mixte, varen aconseguir dues medalles de bronze en una categoria amb més de 60 competidors. Aina Padilla (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria infantil femení i Paulo Domingues (Jion la Massana) en la categoria infantil masculí, també varen aconseguir dues medalles de bronze.

Pel que fa a la modalitat de Kumite (Combat), Michelle Villalonga (Jion la Massana) va aconseguir l’or a la categoria infantil femení, +35 Kg; Ian Marcos (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria juvenil masculí, +50 Kg; Eric Marcos (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria infantil masculí, +37 Kg; Paulo Domingues (Jion la Massana) en la categoria Infantil Masculí, -37 Kg i Kevin Mellado (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria juvenil masculí, -50 Kg, varen aconseguir medalles d’argent. I Aina Padilla (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria infantil femení, -35 Kg; Andrea Subirats (Xavi Herver Ordino) en la categoria infantil femení, +35 Kg; Noa Fernandez (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria juvenil femení, -48 Kg; Laura Gonzalez (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria juvenil femení, +48 Kg i Martina Escudero (Fudo-Shin Escaldes) en la categoria Juvenil Femení, +48 Kg varen aconseguir medalles de bronze.

Deixa un comentari

Previous post Joan Vinyes-Jaume Font (Porsche GT3) guanyen en el circuit Barcelona-Catalunya
Next post Comença l’europeu d’hoquei patins a Paredes