14è a Misano, Xavi Cardelús

Xavi Cardelús s’ha classificat 14è a la cursa de la FIM Enel MotoE World Cup disputada avui al circuit italià de Misano.

Dues accions al revolt número 12 al llarg de les dues primers voltes han decidit la classificació de l’andorrà, que sortia des de la cinquena fila de la graella. En les dues ocasions s’ha sortit de la pista i, concretament, a la primera volta, ha vist com pràcticament el superaven tots els seus rivals. Malgrat això i, després de tornar a sortir-se a la segona volta, Cardelús ha mantingut la concentració i ha començat una remuntada que l’ha dut fins la 14ena posició final.

En el decurs d’aquesta remuntada, ha marcat la desena millor volta de la cursa amb un temps de 1’44.288 i al llarg de totes les voltes fins completar les 7 a les quals estava programa la cursa, ha rodat més ràpid que 5 dels pilots que el precedien a la classificació tot i no poder recuperar més posicions degut a la distancia que havia cedit a les accions de les dues primeres voltes.

A la classificació del Campionat, ocupa el 14è lloc amb 10 punts.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing comenta d’aquesta manera la cursa d’avui: “El balanç d’avui és agredolç. A les dues primeres voltes m’ha costat molt aturar la moto a la curva 12 i m’he sortit. Aquesta circumstància ha sentenciat les meves possibilitats pel que fa a la classificació final perquè he perdut el contacte amb el grup, però a partir d’aquí, la història ha estat ben diferent. He començat a rodar més ràpid que 5 dels pilots que tenia davant a cadascuna de les 5 voltes que quedaven perquè s’acabés la cursa i he marcat la desena volta ràpida. Malauradament, el terreny que havia perdut respecte el grup de 6 pilots que lluitaven per la setena posició era prou important com per no haver-los pogut atrapar tenint en compte que les curses de MotoE són a 7 voltes pel desgast de les bateries. Em quedo amb aquesta part de cara a les curses que tornarem a córrer aquí la setmana que ve. Cada vegada em sento més adaptat a la moto elèctrica i el meu rendiment així ho demostra”.

 El circuit de Misano serà també l’escenari de les pròximes dues curses de la temporada que es disputaran els propers  dissabte 19 i diumenge 20 de setembre.

 

Deixa un comentari

Previous post Marta Ballús (Andona) guanya la Volcat Costa Brava 2020
Next post Josep Martínez campió de l’Open d’Andorra absolut de pitch&putt