L’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) i Vall Banc han fet aquest dilluns la valoració del repte digital #KmsContraElCàncer que es va desenvolupar durant el passat cap de setmana en el marc de les activitats organitzades sota el projecte Andorra contra el càncer. Enguany, tot i l’obertura de fronteres post Covid-19 que donava la possibilitat de sortir després de més de 3 mesos; la població ha respost una vegada més, amb il·lusió i compromís. Els dos canals habilitats per rebre les imatges de la participació – Whatsapp i la pàgina web www.andorracontraelcancer.com – han rebut respectivament 161 i 154 imatges. Afegides a la crida dels 16 prescriptors que van fer possible la campanya, l’associació comptabilitza unes 331 persones implicades en la lluita contra el càncer i el suport als malalts i persones del seu entorn que entren totes han sumat uns 2.647 quilòmetres, caminant o corrent.

Des d’Assandca, el president, Josep Saravia ha qualificat la participació com un èxit, ja que molta gent havia marxat, i tot i això no han dubtat en sumar-se al repte. Per la seva banda, des de Vall Banc, patrocinador de l’esdeveniment s’ha valorat molt positivament la resposta de la ciutadania i han recordat que com està pactat, l’entitat financera farà donatiu mencionat de 5€ per participant, a favor de l’associació durant la setmana.

Destaca el fet que no tots els participants ho han fet des d’Andorra, la viralitat del repte i el fet de fer-lo digital ha afavorit la participació, i s’han rebut fotos des de fora de les fronteres andorranes, especialment des de la costa. Tot i això la majoria de les imatges rebudes han sigut des de paratges naturals del país com pics, els diferents passeigs com el de Rec o la Vall d’Incles, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Recta final dels nous vestidors de Prada de Moles
Next post El director tècnic de la FAN alliçonarà a Perú