Tercer lloc d’Oriol Olm a sprint del la world Cup de Val Martello

Aquest cap de setmana, la Federació Andorrana de Muntanyisme s’ha desplaçat a Val Martello, Itàlia, per a disputar la prova de Copa del Món d’esquí de Muntanya coneguda com a Marmota Trophy. L’equip d’atletes que han participat en les dues proves disponibles han estat Oriol Olm i Marcel Prat.

Divendres es va disputar la Individual Race amb diferents recorreguts marcats per a les diferents categories. Marcel Prat, que competeix en sènior U23, va haver de completar un circuit molt exigent i tècnic de 18 kilòmetres i 1575 m+ amb 6 pujades i 5 baixades. Malgrat no ser la seva especialitat de cursa, Prat va donar el seu màxim, patint més en les baixades, i finalitzant la cursa en un crono de 2h11’14”, en 49a posició.

Oriol Olm va completar el circuit de la categoria U20 amb 15 kilòmetres, 1270 m+, 5 pujades i 4 baixades. Olm va firmar una excel·lent 11a posició marcant un temps d’1h35’22”, un resultat que confirma la seva regularitat en aquesta llarga temporada.

Diumenge al matí, s’ha disputat la Sprint Race, una prova molt explosiva dins un circuit tancat i curt que inclou pujada, canvi de pells, baixada i tram a peu. Un cop més, Oriol Olm ha realitzat unes magnífiques qualificacions, passant a quarts de final, semifinals i col·locant-se en una final molt dura amb 5 atletes més. Olm ha sabut reservar energies per acabar de donar el seu màxim en la quarta mànega, arribant a meta en tercera posició, completant el circuit en un temps de 3’01, a només 7 segons del primer classificat, el suïs Robin Bussard. Per la seva part, Marcel Prat no ha pogut passar de les classificacions.

Deixa un comentari

Previous post L’esquí de fons amb Del Rio i Grioche obre el Festival Olímpic de la Joventut Europea
Next post Els Special Olympics d’Andorra visiten el Camp Nou

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint