24è lloc per Xavi Cardelús a la seva tornada a Moto2

Xavi Cardelús s’ha classificat 24è en la seva tornada al Campionat del Món de Moto2 pilotant la Speed Up de l’equip de Jorge Martinez Aspar al Gran Premi Michelin d’Aragó disputat aquest diumenge.

El pilot andorrà, que sortia des de la desena fila de la graella a la 29ena posició,  ha fet una bona cursa en la qual ha marcat un ritme constant de 1’54 amb una volta ràpida de 1’54.232 que ha millorat fins i tot el seus temps d’entrenaments, fet que mostra que ha seguit evolucionant a la cursa pel que fa la volta ràpida, una circumstància poc habitual.

Una bona part de la prova, ha estat lluitant amb Chantra i Izdihar per la 22ena posició, però un petit problema a 5 voltes del final, li ha fet cedir un terreny que ja no ha pogut recuperar. Al final, s’ha situat a un segon i mig de Chantra i 2 segons i mig de Izdihar, els dos pilots que l’han precedit a l’arribada a la 22ena i la 23ena posició respectivament.

r Ca

Cardelús explica així el que ha passat a la cursa d’avui: “Estic satisfet de com ha anat la cursa d’avui perquè he seguit millorant i això és el més important. He sortit be i he començat  marcar un ritme constant que m’ha portat fins i tot a millorar la meva volta ràpida als entrenaments. Després d’estar lluitant amb els dos pilots de l’equip Idemitsu, Chantra i Izdihar, m’he escapat un pel, però m’ha tornat a atrapar i en un dels revolts a 5 voltes del final, m’he quedat en punt mort i he perdut un terreny que ja no he pogut recuperar en el que quedava de cursa malgrat que les últimes tres voltes he rodat més ràpid que ells. Per tot plegat estic content de com han anat les coses avui i, a més, la diferència respecte el guanyador de la cursa, ha estat més petita del que ho va ser al llarg de totes les curses del Campionat del Món de la temporada passada. El balanç d’aquesta tornada al mundial és molt positiu perquè malgrat pilotar una moto totalment nova per a mi, he anat progressant volta a volta, cada vegada que em pujava a la moto i he demostrat que segueixo evolucionant i millorant dia a dia. Vull agrair la confiança del Jorge Martinez “Aspar” i la feina de tot l’equip que m’ha ajudat en tot moment per facilitar la meva adaptació a la Speed Up”.

Deixa un comentari

Previous post Naturlandia i Vallnord – Pal Arinsal formalitzen un nou acord comercial
Next post L’FC Andorra empata 0-0 al camp del Llagostera

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint