300 pilots participaran a la 20a edició dels 2 Dies d’Arinsal

Un total de 300 pilots, de les diferents categories participaran, el proper cap de setmana, a la 20a edició dels 2 Dies d’Arinsal. Divendres a la tarda, tant pilots com seguidors podran recollir els dorsals de les quatre categories que es disputarà el 6 i 7 d’agost. Tots els participants sortiran i arribaran al mateix poble d’Arinsal, tot i que el traçat canviarà en funció del nivell. Participaran en aquesta edició uns 300 pilots i un centenar de seguidors.

Com ha explicat la vicepresidenta del Moto Club d’Arinsal, “el principal objectiu és ser un punt de trobada entre els aficionats a aquest esport, ja que es viu un ambient fantàstic entre pilots i seguidors”. Bonet remarca que és una bona ocasió per compartir experiències entre aficionats nacionals i internacionals.

El recorregut d’enguany constarà de divuit zones, al llarg dels 42 km de recorregut.

El conseller d’Esports, Kevin Poulet ha remarcat la llarga trajectòria d’aquesta prova, que després de vint edicions està més que consolidada. Per la seva part, el conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, ha afirmat que es tracta d’un esdeveniment que contribueix a la dinamització del poble d’Arinsal, no només perquè aplega un nombrós públic sinó també perquè cada participant obté un val de 10 euros per vàlid a la vintena de restaurants participants.

Jordi Lestang. Foto: Fotoesport.

Deixa un comentari

Previous post Nahuel Carabanya participarà en els 3000 obstacles de l’Europeu de Munic
Next post El Club Gimnàstica Consell de Palma de concentració a Andorra

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint