42 voltes més per Xavi Cardelús

La segona jornada d’entrenaments de Xavi Cardelús i l’equip Stylobike al circuit de Portimao ha estat força positiva malgrat una caiguda que l’andorrà ha protagonitzat a mig matí que no ha tingut conseqüències físiques per a ell però ha deixat la seva Kalex força malmesa i ha obligat als seus mecànics a treballar de valent per tornar a la pista el més aviat possible. Tot i aquest incident, el balanç d’aquest segon dia de test a l’Algarve ha estat bo tenint en compte el que ha passat, tant abans, com després de l’incident.

A les dues primeres sortides a pista amb menys calor que ahir, Cardelús ha igualat ràpidament els seus millors registres marcant un 1’47.8. La caiguda ha arribat a la tercera sortida a pista i els seus efectes s’ha deixat notar sobretot a les suspensions i el basculant de la seva moto.

Malgrat aquest contratemps i gràcies a l’esforç dels membres de l’equip Stylobike, el pilot andorrà ha pogut tornar a pista a la tarda, ja amb el vent bufant amb més força, però tot i aquest circumstància ha rebaixat el tres dècimes de segon el registre matinal, amb la qual cosa, ha rodat gairebé un segon més ràpid (9 dècimes) del que ho va fer al 2016 en la seva última visita al traçat de Portimao.

Avui ha acumulat 42 voltes al circuit portuguès. El seu balanç és força positiu: “Malgrat la caiguda, estic força content de com han anat les coses avui perquè a les primeres sortides a pista ja he començat a rodar en els temps que havia fet ahir i, a la tarda, després que els membres de l’equip fessin un treball excel·lent per refer la meva moto, he millorat els meus registres tot i que el vent era més fort que ahir. He fet un 47.4 de volta ràpida, 9 dècimes més ràpid que la meva referència en aquest circuit i el fet d’aconseguir-ho després de la caiguda del matí és també un bon senyal. Aquests dos dies de treball a Portimao han estat força positius i hem definit bé la base de posta a punt de la moto de cara a la cursa al mateix temps que he tornat a recuperar sensacions en un traçat on no havia rodat des de feia gairebé quatre anys”.

Deixa un comentari

Previous post Se suspèn la Leyre Trail on la FAM havia de participar
Next post La FAF lliura samarretes de la selecció als sanitaris cubans