50 anys del BC Andorra

El club compleix demà 50 anys. Un aniversari important, dels que marquen ja solera en una institució i un molt bon moment per mirar endarrere i comprovar amb orgull l’evolució del tímid projecte que va començar a caminar com a Club de Basket Escaldes-Engordany el 12 de juny del 1970. Però tot es va iniciar aquell dia amb Magí Maestre com a primer president. Aquells pioners son els responsables directes com a pares de la criatura de tot el que ha vingut després. Poc després d’aquells inicis l’entitat ja va passar a dir-se Bàsquet Club Andorra adquirint la identitat de representant del bàsquet del país. I fins avui.

El club ha presentat avui els actes del 50 aniversari del club amb una roda de premsa a la seu central de MoraBanc oferta pel president Gorka Aixàs i pel cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez. Uns actes que quedaran afectats, i així s’ha explicat, per la crisi sanitària del coronavirus. “La nostra idea era començar amb una gran festa i anar col·locant molts actes participatius durant la temporada i òbviament tot el que ha passat ens ha obligat a recalcular el nostre viatge del tot” ha firmat Fernàndez, que ha afegit “que el que no farem és deixar de celebrar que fem 50 anys que això passa només un cop a la vida”. En els actes confirmats dels que avui s’ha parlat destaca la publicació d’un llibre commemoratiu sobre aquests 50 anys. “Els llibres queden per sempre” ha exposat Fernández i també ha volgut subratllar que “ja que els actes amb gent son una incògnita a dia d’avui, la presència diària i constant del nostre aniversari en tots els nostres canals de comunicació, volem que a banda de seguir competint i generant notícies els aficionats ens acompanyin durant tot l’any amb la sensació de viure una experiència única” afirma Fernàndez.

La primera de les iniciatives tindrà molta visibilitat. En el partit contra el Real Madrid del 24 de juny a les 18h30 ( a la fase final de la Lliga Endesa) el MoraBanc lluirà una equipació especial que replicarà a la dels pioners i l’escut que lluirà també serà el primer que va tenir el club. Les sigles BCA lluiran al pit dels nostres jugadors en un dels partits més emblemàtics de la temporada. Per altra banda està previst que la temporada culmini amb un gran acte en el que es vol convidar a personalitats de totes les èpoques del club. L’acte servirà també per escollir el 5 ideal de la història de l’entitat.

En definitiva arrenca un any molt especial pel Bc MoraBanc Andorra en el que les emocions estaran a flor de pell en tot moment.

Deixa un comentari

Previous post Serradells obrirà el 15 de juny al 50% de capacitat
Next post Primers testos serològics a la FAF