550 riders participen en la Maxiavalanche, la primera cursa BTT de la temporada a Pal Arinsal

El Bike Park de Pal Arinsal ha acollit aquest cap de setmana la Maxiavalanche, una prova que forma part del selecte circuit europeu d’enduro amb sortida massiva: Maxiavalanche Europe Cup. La cita ha comptat amb la participació de 550 riders, provinents de països com França, Espanya i Anglaterra, dels quals un centenar han estat infants. Més de 3.000 riders, entre participants i aficionats, s’han apropat a l’estació per gaudir de l’espectacle durant els tres dies de la cita.

La competició va iniciar-se divendres, amb els entrenaments lliures. Dissabte van tenir lloc el Mega Kid Commencal, on podien participar nens i nenes en les categories U9, U11, U13 i U15, i la Dual Slalom, unes proves en format d’eliminatòria en la qual dos riders baixen a la vegada per dos circuits idèntics que estan en paral·lel. Posteriorment, també dissabte, es van dur a terme els descensos de posicionament de cara a la sortida de les curses de la jornada d’avui, en què s’han disputat les categories de Maxi Elite, E-Maxi (per a bicicletes elèctriques), Maxi Challengers, dones i  Maxi Amateurs.

Les proves han discorregut pel circuit Maxiavalanche, amb sortida al Pic del Cubil i arribada al poble de la Massana, recorrent un total de 900 m de desnivell. El temps ha acompanyat la jornada, que s’ha viscut amb un gran ambient, i ha permès als corredors donar el millor de si mateixos amb descensos plens d’emoció que han deixat imatges espectaculars.

Els resultats de totes les categories es poden consultar a: https://timingzone.com/maxi-avalanche-vallnord-2023/

Deixa un comentari

Previous post Deymier i Bassols guanyen la 3 Nacions
Next post Raül Ferré (Silver Car CS) no dona opció a Arinsal

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint