58 patinadors majors de 14 anys es citen en el Trofeu Internacional de patinatge

El proper cap de setmana 9 i 10 de gener, el pavelló Joan Alay viurà la primera edició del Trofeu Internacional de Patinatge, organitzat per la Federació Andorrana de Patinatge i amb unes grans mesures de seguretat per evitar els contagis de la Covid19. La competició es dividirà en dos dies. D’aquest manera 38 patinadors/es participaran competiran dissabte i 20 ho faran diumenge.

La competició es portarpa a terme en modalitat individual, cosa que facilita i molt que els i les esportistes no tinguin contacte entre ells, condició “prioritària” perquè Govern hagi donat OK a la competició.

D’aquesta manera, tots els participants hauran passat cribatge i a l’Alay es podrà veure les representants andorranes que defensen els tricolors per Europa.

A més de la representació del Principat que la formen Brenda Luque, Eric Barbeitos, Aroha Benet, Jana Galabert, Esther Llobet i Aina Vilana es podran veure patinadors de clubs com CPA SantVi, CHPA Cadí, Reus Deportiu, CP Polinyà, CPA Olesa, CPA Cerdanyola i CPA Manresa.

Brenda Luque i Xavier Orrit. Foto: FAP.

Deixa un comentari

Previous post Esteve acaba 25è dimecres i segueix 18è en el Tour de Ski
Next post Verdú no correrà a Chatel per ser positiu