Cardelús sortirà 11è al GP d’Andalusia

La E-Pole del Gran Premi Red Bull d’Andalusía disputada aquest dissabte al circuit de Jerez amb d’altes temperatures, ha situat Xavi Cardelús a l’onzena posició de la graella de sortida de la cursa que es disputarà diumenge al matí.

El pilot del Avintia Esponsorama Racing ha tornat a fer un important pas endavant avui, sobretot al primer entrenament lliure del dia (FP3) en el qual ha marcat una volta ràpida de 1’48.962 que el deixava a només 9 dècimes de segon del millor registre de la categoria.

A l’E-Pole i amb la temperatura de l’asfalt més alta, l’andorrà ha rodat en 1’49.334 en el seu intent de marcar el registre que l’havia d’ubicar a la classificació (cal recordar que els pilots de MotoE tenen una sola volta per marcar el temps a l’hora de buscar la posició de sortida per la cursa). La diferència respecte la Pole Position de la categoria ha estat, en aquest cas, de 1.1 i el seu registre l’ha deixat a una sola posició del Top10 i a una sola dècima de segon del novè lloc.

Xavi Cardelús valora en aquests termes la feina i els resultats d’aquest dissabte:  “Avui he continuat progressant i millorant el meu rendiment sobre la moto i ja, al matí, he rebaixat en tres dècimes de segon la meva millor volta d’ahir i només he cedit 8 dècimes respecte el millor registre de la sessió. Sens dubte, cada vegada que surto a pista amb la moto elèctrica em sento més bé i més adaptat al seu pilotatge i això es reflecteix en els temps que aconsegueixo. A la E-Pole he estat un pel lluny del temps del matí ja que he rodat quatre dècimes més lent. M’he quedat a menys d’una dècima de segon del desè lloc i a 1.1 de la Pole. Al revolt d’entrada a la recta principal he perdut alguna dècima de segon perquè se m’ha descol·locat la moto. Tot i això, el balanç d’avui és força bo. Tal com vaig tenir l’ocasió de constatar diumenge passat, la sortida tornarà a ser crucial demà. L’objectiu és el de mirar d’estar entre els 10 primers i seguir-me consolidant en aquesta categoria” 

La cursa es disputarà demà diumenge a partir de les 10:05 i els pilots de la categoria reservada per a les motos elèctriques hauran de fer 6 voltes al traçat andalús.

 

Deixa un comentari

Previous post Amb la Copa, hi ha la darrera plaça europea, en joc 
Next post IRONMAN serà l’organitzador de l’Ultra Trail d’Andorra