A bon ritme les inscripcions al Ral·li d’Andorra Històric

Continuen arribant online les inscripcions per a participar en el 52 Ral·li d’Andorra Històric, prova en la que s’hi donaran cita equips amb vehicles clàssics construïts fins a l’any 2000, distribuïts en cinc categories, i que competiran en les modalitats de Velocitat, Regularitat Sport i Legend d’exhibició. El període d’inscripció, a través de www.ralliandorra.com, estarà obert fins al dia 13 de setembre o fins que s’omplin les 80 places reservades.

Després que ACA Esportiva publiqués ja fa dies el reglament a la web oficial, el 52 Ral·li d’Andorra Històric està pràcticament definit. La prova es disputarà en una única jornada de competició diürna, el dissabte 16 de setembre, amb tot el seu nucli esportiu i organitzatiu ubicat a l’aparcament Prada Casadet, d’Andorra la Vella. El ral·li tindrà un recorregut total de 251 km dels quals 70,66 seran de velocitat/regularitat distribuïts en 8 trams, 4 d’ells diferents.

52 Ral·li d’Andorra Històric, programa
09:30h – Sortida del ral·li
• 4 trams cronometrats (2 de diferents)
14:09h – Arribada 1a etapa, neutralització i assistència
15:24h – Sortida 2a etapa
• 4 trams cronometrats (2 de diferents)
19:00h – Arribada del ral·li
21:00h – Repartiment de premis

Totes les sortides i arribades, així com la ubicació de la organització, tindran lloc a l’aparcament Prada Casadet d’Andorra la Vella.

El 52 Ral·li d’Andorra Històric compta amb el patrocini d’Andorra la Vella i Pyrénées Andorra i la col·laboració dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria.

Deixa un comentari

Previous post Bona pilota i errors greus en cèrcol de Berta Miquel en el mundial de València
Next post Raúl Lizoain, cedit al Cartagena

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint