A la Final !!

Un pas més de Victòria Jiménez Kasintseva en la seva carrera esportiva en aconseguir derrotar a l’extop 10, l’americana Coco Vandeweghe per un resultat de 7-5, 4-6 i 6-3 en dues hores i cinc minuts de durada i d’aquesta manera accedeix a la final de l’ITF de Bendigo a Austràlia.

La jugadora del Principat que està efectuant una setmana d’un molt bon nivell tenístic, va saber refer-se d’un mal inici, on l’americana dominava 4-1. Els nervis superaven a l’andorrana que a la que es va centrar va remuntar. El segon moment complicat va ser amb el 4-5 i 0-40. Jiménez Kasintseva va aixecar les tres pilotes de set de la seva rival per tornar a igualar al deuce. Tot i que la jugadora va tornar a tenir una altre avantatge, la tennista andorrana no es va tallar, va remuntar i va acabar encadenant tres jocs seguits per aconseguir el set 7-5.

La segona mànega va tenir la igualtat com a denominador comú. Només un trencament de Vandeweghe en el setè joc va provocar que l’americana s’avancés 4-3. Va certificar, en el següent joc, el trencament guanyant el seu servei, col·locant el 5-3. La tennista andorrana es veia obligada a trencar-li en servei a la seva rival, per intentar tornar a igualar el set. No va ser possible, l’americana va mantenir-lo fins a tancar la màniga 6-4.

L’inici del tercer set va ser clau pel desenvolupament del partit. Jiménez Kasintseva va sortir a totes, aprofitant que començava ella servint. S’ha col·locat 3-0 que podia semblar definitiu, però Coco Vandeweghe no havia llançat la tovallola. L’americana li va tornar el trencament per igualar el partit a 3. La tennista andorrana no va voler donar opcions, a la seva rival, amb el seu millor tennis va tornar a trencar-li el servei per acabar guanyant el set 6-3 i, per tant, aconseguir l’accés a la final.

La rival de Jiménez Kasintseva a la final de Bendigo ser la belga de 27 anys Ysaline Bonventure, número 235 del rànquing WTA:

Deixa un comentari

Previous post Torna la Lliga Multisegur amb un únic partit de la jornada 11
Next post Joan Verdú positiu per Covid no competirà a Adelboden

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint