A pel Fuenlabrada

No hi ha temps per lamentacions, el partit de divendres contra el Real Madrid és història i com a tal només cal aprendre dels errors per millorar en el següent partit. Per sort pel Morabanc Andorra, “the next match” és el diumenge mateix, a una difícil pista com és el Fernando Martín de Fuenlabrada que amb públic encara es fa més complicada.

El partit de diumenge pels del Principat és com una final. Sumar una victòria et donaria aire i sobretot encararia un tram inicial de competició on et vindrà Granca, vas a Burgos, vas a Badalona i et vindrà València, amb una altra cara. Si pel contrari se sumés una derrota, les llums d’alarma començarien a engegar-se, pel mateix motiu del calendari que toca després.

El que està clar, que els jugadors i el cos tècnic són els primers que tenen ganes de treure’s l’espina clavada de divendres. “Estem ferits” comentava David Eudal. I és que el partit davant el Real Madrid ha deixat ferida, no pel resultat, però sí per la manera i més davant d’un il·lusionat públic andorrà que tornava en massa a la Bombonera. Ara, els Miller, NouaMorganNakicCrawford i companyia tenen l’oportunitat de demostrar, que el de divendres va ser un accident.

El Fuenla que porta un balanç de 0-2, igual que el Morabanc, ve d’una dinàmica diferent de la dels del Principat. Tot i que té el mateix balanç han plantat cara al Baskònia en el Fernando Buesa, tot i acabar perdent 95-86 i al Granca, a casa tot i la derrota 87-92. Per contra el Morabanc Andorra va caure a la pròrroga a la pista del Betis (a priori un d’aquells partits que sempre has de guanyar) per 102-98 i cau estrepitosament a la Bombonera davant el Real Madrid 58-86.

Diumenge, el Morabanc Andorra ha de tornar a ser ell mateix, el que vol Ibon Navarro, el de jugadors intensos al darrere i sortides ràpides al contracop. El de jugades estàtiques acabades amb triple, el de simplement un equip que porta molts anys fent vibrar al d’Andorra i de fora d’Andorra.

El Morabanc Andorra fent pinya. Foto: Albert Martín / BCA.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra torna a empatar, aquest cop 1-1, al camp de l’UCAM Múrcia
Next post Bons resultats de la Gestsquash Academy en el català U11