Acord entre Andorra Esports Clúster i Unisport Management School

L’Andorra Esports Clúster (AEC) i Unisport Management School han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi de coneixements i de desenvolupar la competitivitat de les dues entitats i dels seus membres.

Aquest conveni permetrà complir amb un dels objectius de l’Andorra Esports Clúster, el de promoure el talent en el sector esportiu d’Andorra, i afavorir la formació en l’àmbit del management esportiu de les empreses membres del Clúster, mitjançant condicions avantatjoses de matriculació en els programes formatius de Unisport. Les dos entitats també s’han compromès en la realització conjunta d’accions vinculades a les seves respectives activitats i que siguin de mutu interès.

David Hidalgo, president de l’Andorra Esports Clúster, ha afirmat que “la col·laboració amb Unisport segur que ajudarà al desenvolupament del talent dels professionals del sector i permetrà a les empreses membres oferir formació als seus equip i establir contactes amb les futurs treballadors de l’esport d’Andorra i Catalunya”.

De la seva banda, Marc Armengol, fundador d’Unisport valora molt positivament aquesta col·laboració al dir que “estem molt contents de pertànyer a l’Andorra Esports Clúster, i de poder oferir importants descomptes pels seus associats. Andorra i Unisport coincideixen en molts punts a nivell estratègic, i estic segur que aquest acord és la llavor de futures accions en benefici mutu.”

Deixa un comentari

Previous post Inscripcions obertes a La Volta als Ports 2021
Next post “Pato” Clavet, classe magistral de tennis a Princiesport