Acord entre Andorra la Vella i el CN Sant Andreu

El Comú d’Andorra la Vella ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Natació Sant Andreu perquè els abonats del Centre Esportiu dels Serradells i del club barceloní puguin fer ús d’ambdues instal·lacions de manera recíproca i gratuïta.

La rúbrica de l’acord ha tingut lloc aquest dijous al matí per part del cònsol major d’Andorra la Vella, Sergi González, i el president del Club Natació Sant Andreu, Àngel Bernet, amb l’objectiu de donar suport a la promoció i pràctica esportiva. En aquest sentit, González, ha destacat la voluntat del Comú perquè Andorra la Vella esdevingui un referent de l’esport d’elit, recordant que la parròquia disposa de l’única piscina olímpica del país i de la pista d’atletisme a l’Estadi Comunal Joan Samarra i Vila.

Per la seva banda, Bernet ha posat de manifest la bona entesa entre els dos centres esportius per tal de tirar endavant el conveni de col·laboració i ha ressaltat els beneficis que suposa pels abonats i esportistes d’elit del Club Natació Sant Andreu el fet de poder entrenar en alçada. Cal recordar que el club utilitza de manera habitual les instal·lacions dels Serradells i actualment està duent a terme una nova estada esportiva a la parròquia des del 30 d’abril per preparar els propers Jocs Olímpics de París d’enguany. Les converses entre ambdós centres es van iniciar el passat mes de gener en el marc de la primera estada de l’any que van realitzar els nedadors d’elit als Serradells.

Quant al funcionament, els abonats al Centre Esportiu dels Serradells podran fer ús de les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu entre les 10 i les 20 hores d’acord amb el calendari de festius de cadascuna de les entitats. La informació dels abonats es trametrà de manera mensual. El conveni té una durada d’un any a comptar des de la signatura amb la possibilitat de renovar-lo tàcitament per períodes anyals.

 

Foto: Tony Lara / Comú Andorra la Vella

Deixa un comentari

Previous post Naiara Liñán cau davant Georgieva a l’Europeu Absolut de taekwondo
Next post Encamp acollirà el Campionat d’Andorra de Duatló

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint