Adolfo Baines: “Hem de mirar com seguir creixent” 

L’entrenador de l’Inter d’Escaldes, Adolfo Baines, recent campió de la Lliga Multisegur Assegurances ha estat clar en la seva compareixença després del partit: “És un punt d’inflexió. Hem de mirar com seguir creixent”. 

El tècnic ha manifestat que “trencar una hegemonia de sis anys no és fàcil” perquè “una característica de la lliga és que hi ha molta igualtat”. “No és fàcil perquè són equips sòlids, aspres i rocosos, l’equip sempre ha tingut l’esperit alt i la predisposició a la feina, confiant en les possibilitats. Sabíem que no es podia escapar”, ha subratllat i ha aprofitat per manifestar “l’orgull” per la “gesta dels jugadors”.”M’alegro pel president i la junta, igual que Toni Lima que em va dur aquí, ha afegit el tècnic.

Així mateix, ha subratllat que “jugar la Champions és el producte de la bona feina” i que “vull pensar en quotes majors”. “Estic molt satisfet i volem seguir donant alegries”, ha assenyalat, recordant que, de cara a la Copa Constitució, “l’entrenador traslladarà l’ambició personal a l’equip, vull prestigiar tots els trofeus que estan a jocs. Anirem per ell”. “Sóc ambiciós i ho vull guanyar tot, presentarem el millor equip per estar a la final”, ha sentenciat.

Per la seva banda, el capità Sergio Moreno ha comentat que “hem donat a la tecla” i que “ara hem de gaudir i descansar, ja que jugar la Champions serà una experiència molt maca”.

Quant a la Copa, ha reconegut que “volem aconseguir el doblet” i que “anem a totes”. Finalment, ha recordat que “ha estat un any estrany” i que “no estem acostumats a jugar dos dies” però que tot i això, “ja era l’hora de destronar el Santa Coloma, ho han fet molt bé però han estat millors”.

També ha volgut dedicar al títol al jove jugador de la base, Marcelo, que va morir en un incendi a Escaldes.

Deixa un comentari

Previous post Inter, campió de la lliga Multisegur Assegurances 2019-20
Next post Darreres places per la Multisegur Volta als Ports