Adrià Regada segon a Berriatua

El corredor andorrà de l’equip del Caja Rural Alea va pujar al podi com a segon classificat de la prova de Berriatua, tercera aturada del Trofeu Euskaldun, una cursa de 119 quilòmetres amb 1500+

El ciclista andorrà, Adrià Regada molt ben arropat pels seus companys d’equip va saber esperar. Va decidir no cremar tota la “pólvora” per així donar-ho tot al final. L’estratègia li va sortir bé, i Regada va poder encarar els darrers quilòmetres del port, abans de la baixada tècnica final i el pla que els portava a meta, amb aspiracions de victòria. Al final, va aconseguir la victòria Aimar Etxebarria FSH. La lluita pel segon lloc, Regada va ser més ràpid, a la recta final, que Ander Ganzábal LAB per aconseguir a l’esprint, la segona posició de la prova.

Adrià Regada explicava al final de la prova que “era una cursa molt exigent, amb constants puges i baixes. He intentat no cremar energia i guardar-me-la pel final on sabia que la podria necessitar. Els companys d’equip m’han ajudat molt ja que saltaven a totes les possibles fuges i això em permet tenir molta més calma”. El ciclista del Principat afegia que “al mig del port érem set corredors. Quan ha saltat l’Aimar, he decidit tirar i al final he aconseguit un segon lloc que per ser el meu primer any a la categoria sub-23 és molt bo”

Deixa un comentari

Previous post Derrota del MoraBanc davant el Tenerife al Poliesportiu 66-79
Next post Doble victòria del CV Encamp