Adrià Romeo aconsegueix l’objectiu d’arribar a la final del DreamHack València 2023

Adrià Romeo Roselló ha disputat aquest cap de setmana el torneig de F1 2023 a la DreamHack València 2023. Després de competir al torneig de F1 2022 i pujar al calaix més alt del podi de l’eSports City League Andorra del maig passat, el pilot andorrà de sim racing va guanyar un accés directe per a disputar la competició del mateix videojoc, en la versió del 2023, a València.

Més de 700 persones a la competició de F1 2023

En ser guanyador de la prova de F1, 2022 durant l’eSports City Legue Andorra i aconseguir el passi per disputar la prova a València, Roselló va estar durant tota la jornada passant rondes de classificació per aconseguir un temps de volta que li donés l’accés a la final. En el mateix sentit, més de 700 persones van passar per l’estand de F1, buscant fer fer el seu millor temps per tal d’arribar a la fase de definició de la cursa.

Tot plegat, en finalitzar la jornada, Roselló va aconseguir assegurar el seu lloc a la final.

Un total de 8 pilots van arribar a disputar la darrera cursa. El circuit de competició va ser Silverstone, en referència a la data de la F1 | GP Gran Bretanya que s’estava disputant al mític circuit britànic. Els organitzadors van ajustar els simuladors i les condicions de competició, establint nous paràmetres tals com que el clima al circuit fos dinàmic.

Després de posar-se en verd els semàfors, els pilots es van llançar a la lluita final. Roselló va lluitar en diverses oportunitats aconseguint llocs de P2 i P3, però el videojoc va sorprendre els pilots incorporant el factor pluja, qüestió que va plantejar variacions en les estratègies de cadascun dels esportistes. Roselló, després d’adaptar-se a les noves circumstàncies i en patir una sortida de pista, va baixar a les darreres posicions finalitzant a P7.

Toti Sasplugas, secretari general de l’ACA, ha dit: « Estem molt contents. La nostra valoració és absolutament positiva. L’Adrià ha estat lluitant per les primeres posicions, a cada ronda de selecció durant el dia va anar millorant els seus temps, cursa rere cursa. Arribar a la final era l’objectiu i ho hem complert. D’altra banda, haver vingut al DreamHack gràcies a la iniciativa d’Andorra Business, ens ha ajudat a tenir una visió més àmplia de l’ecosistema dels esports digitals, en la seva versió més gamer. Tornem a Andorra amb moltes idees i hem establert vincles amb diferents persones i empreses del sector que, de manera molt generosa, ens han donat la seva visió i ens han impulsat a continuar explorant i treballant perquè el projecte ACA eSports sigui més ampli.»

Deixa un comentari

Previous post El ciclisme andorrà segueix creixent
Next post Andorra tindrà quatre representants en els Jocs Europeus de la Joventut