Adrià Romero el representant andorrà en el torneig F1 2023 del DreamHack a València

Adrià Romeo Roselló disputarà aquest cap de setmana el torneig de F1 2023 a la DreamHack València 2023. Després de competir al torneig de F1 2022 i pujar al calaix més alt del podi de l’eSports City League Andorra del maig passat, el pilot andorrà de sim racing va guanyar un accés directe per a disputar la competició del mateix videojoc, en la versió del 2023, a València.

Talent a casa

Tal com els integrants de l’ACA eSports TEAM i de l’ACA eSports ACADEMY, Adrià Romeo Roselló es va inscriure a l’Andorra eSports City League per participar en el torneig de motorsport digital del videojoc F1 2022. El talent, la destresa i una bona estratègia van coronar Romeo guanyador. L’ACA eSports va decidir fitxar-lo i, a partir d’una beca, li va donar tots els recursos necessaris perquè es preparés de manera òptima per a la competició de València. Romeo va passar a formar part d’un dels grups d’ACA eSports ACADEMY i, així, va adquirir nous coneixements del món de l’automobilisme digital i va accedir a tecnologia més professional. També va fer sessions personalitzades amb diferents integrants de l’staff del projecte ACA eSports.

DreamHack València 2023

El DreamHack és una experiència de joc immersiva en què la comunitat del món gaming es troba. A València el festival de gaming registra l’assistència i la participació en parla hispana més important, i durant tres dies ofereix grans tornejos professionals d’esports electrònics, tornejos per a aficionats, zona de videojocs de lliure accés, la zona LAN més famosa del món, cosplay, art, activitats, exposicions, xerrades de professionals, etecètera.

Aquest any el circuit del festival DreamHack ha passat per San Diego (abril), Melbourne (abril), el Japó (maig), Dallas (juny), Hannover (juny) i Suècia (juny). Després de la parada a València, continuarà cap a l’Índia i Atlanta, entre altres destinacions.

L’any passat, les dues edicions de la DreamHack que es van celebrar en territori espanyol (sempre amb seu a València) van sumar 135.000 assistents. Les retransmissions en línia en directe per la plataforma Twitch van registrar més de 8,2 milions de visualitzacions i es van consumir més de 156 milions d’hores de continguts. Entre les dues cites, es van repartir més d’1,5 milions d’euros en premis i l’impacte econòmic a la capital valenciana va ser de vint milions d’euros.

La DreamHack, que ara organitza festivals en deu països, va néixer el 1994 a Suècia, centrat en els esdeveniments LAN. El 2010 va arribar a Espanya, on va celebrar la primera trobada fora del país nòrdic. Al cap d’un any, va acollir la primera final de la League of Legends a Espanya. La marca treballa a través d’Encom, una empresa fundada el 2012 que té llicència per gestionar l’esdeveniment a Espanya.

Foto: ACA eSports.

Deixa un comentari

Previous post Thomas Schreiner es retira i passa al cos tècnic del Morabanc Andorra
Next post Canillo dona la benvinguda a l’Olympus Race