Ageron i Hinterreitner guanyen La Serrera

Després d’unes setmanes d’aturada, la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya segueix amb el seu programa de curses previst. Avui, s’ha disputat la 42a edició de La Serrera, organitzada pel Soldeu Esquí Club. Amb una trentena de parGcipants, s’han establert i marcat tres recorreguts diferents en funció de la categoria.

Els sèniors i la categoria U20 han donat el tret de sorGda a la seva cursa a les nou i mitja del matí. Els parGcipants han hagut de completar un circuit amb 1.460 metres de desnivell posiGu assolint el Pic de La Serrera a 2.912 metres així com el Pic de la Coma, situat a 2.720 metres. En total, han hagut de completar dues pujades, dues baixades així com dos trams a peu.

Foto: FAM.

Les categories U20 femení, U18 i U16 han completat un traçat similar però amb un desnivell posiGu de 1.050m, ascendint fins el Pic de la Pala Alta. Finalment, la categoria U14 ha hagut de pujar fins al Clot d’Embolcar, amb una pujada, una baixada i un desnivell posiGu de 600 metres.

En categoria sènior femenina, l’andorrana Sissi Hinterreitner ha estat la primera classificada amb un crono final de 1h58’39”. Sabrina Solana i Sandra Almeida han completat el podi en uns temps 2h17’27” i 2h28’47” respectivament.

Foto: FAM.

En la mateixa categoria masculina, Gabin Ageron ha estat el guanyador absolut amb un temps final de 1h30’15”. MarM Lazaro i Louis Dumas han estat el segon i tercer classificats en un temps de 1h30’54” i 1h32’27”.

Deixa un comentari

Previous post Carola Vila finalitza 39a a l’skiathlon dels Mundials
Next post Joan Verdú a un pas de les Finals d’Andorra