Aina Cinca serà la representant dels atletes a la Junta Directiva de la FAA

La Junta Directiva de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) a proposta del President, Josep Maria Missé, ha acordat nomenar Aina Cinca Bons com a nova membre de la Junta Directiva de la FAA en qualitat de vocal en representació del col·lectiu d’atletes federats. Aquesta nova incorporació i la nova composició de la Junta s’haurà de ratificar en la propera Assemblea General de la FAA.

Aquest nomenament respon a la voluntat de donar veu als atletes en l’òrgan de govern, gestió i representació de la FAA. La Junta ja fa temps que valorava formules que permetessin incorporar la visió i perspectiva dels atletes en la presa de decisions de la federació i, finalment, es va creure que la millor manera de fer-ho era la seva participació directa amb un vocal de ple dret dins la Junta.

El passat mes de maig ja es va fer saber als atletes aquesta voluntat i es va obrir un període perquè els que ho volessin podessin fer arribar el seu interès.
L’Aina és atleta internacional en actiu de mig fons i té l’actual rècord nacional de 1500m. És graduada en direcció i administració d’empreses i graduada en màrqueting i direcció comercial.

El president de la federació ha mostrat la seva satisfacció per aquesta incorporació i ha volgut destacar que “és molt important que els òrgans de gestió la federació tinguin la visió dels atletes, en aquest sentit estem segurs que l’Aina ens aportarà idees noves, aire fresc i una perspectiva que enriquirà l’atletisme” d’altra banda ha volgut deixar clar “que l’Aina serà un membre més de la Junta, no es tracta que només intervingui en qüestions directament relacionades amb els atletes, sinó que aporti i participi en tots els debats i decisions de la Junta”

Per la seva banda l’Aina s’ha mostrat molt il·lusionada “és un projecte que em motiva molt, i estic molt contenta de poder formar part d’una Junta Directiva que considera als seus atletes un pilar fonamental a l’hora de prendre decisions” i convençuda que donar veu als atletes serà molt positiu “crec que la meva figura com a representant del col·lectiu d’atletes pot ser un punt de connexió amb la Junta per garantir que tots puguem tenir paraula i expressar les nostres idees, des d’un diàleg proper i de confiança. És una iniciativa que entre tots li podem treure molt de valor i on aportaré el meu màxim”

Deixa un comentari

Previous post El Jorma Bike ACA finalitza la temporada en la Sea Other Europe 2023
Next post Maeva Estevez i Mario da Cruz preparats per una primera cursa a Corralco