Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Ajornada la cerimònia de lliuraments de trofeus de l’X-Trial

La cerimònia que normalment es portava a terme al finalitzar la darera prova de l’X-Trial, va quedar ajornada en el seu dia degut a la pandèmia de la Covid19. L’empresa 2Play, promotors del Campionat del Món de l’X-Trial varen decidir, amb el beneplàcid de la FIM fer aquest acte a Andorra la Vella, el proper divendres 11 de desembre. 

Doncs bé, en un comunicat enviat per 2Play aquesta mateixa setmana, la cerimònia ha quedat, de nou, ajornada. El comunicat deia literalment: “a causa de l’augment dels contagis per Covid-19 i seguint les indicacions del Ministeri de Salut  d’Andorra, ens hem vist obligats a posposar la Cerimònia de Lliurament de Trofeus del Campionat del Món FIM de X-Trial 2020 prevista per divendres dia 11 a les 12:30 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella”.

D’aquesta manera el 2020 no s’haurà pogut veure cap acte en referència al trial indoor, sí a l’outdoor on Sant Julià de Lòria va ser seu d’una de les proves del mundial.

Aquest acte, no te res a veure amb la Gala que fa anualment la FIM on premia a tots els guanyadors de totes les disciplines.

El piloto resident Toni Bou. Foto: X-Trial.

El pilot resident Toni Bou. Foto: X-Trial.

 

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment