Alain Cabanes a la 9a Conferència de les parts del Conveni internacional contra el dopatge a París

El Secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, la delegada permanent d’Andorra a la UNESCO, Eva Descarrega, i la directora de l’Agència Andorrana Antidopatge (AGAD), Natàlia Font, han participat en la 9a Conferència de les parts del Conveni internacional contra el dopatge en l’esport de la UNESCO, celebrada aquest dimecres i dijous a París, França.

A la Conferència s’ha tractat l’evolució de la implementació de l’estratègia operacional per al període 2020-2025, així com el finançament del Fons per a l’eliminació del dopatge en l’esport que hauria de permetre l’efectiva implementació de l’estratègia. També s’ha analitzat l’impacte del conveni en legislació pública internacional i la interrelació amb els diferents ordenaments jurídics nacionals.

De la mateixa manera, la delegació andorrana ha participat també en una reunió d’alt nivell sobre la governança de la integritat en l’esport i el lideratge polític arrel de la COP9. Durant la reunió s’han exposat exemples de bones pràctiques per a la implementació del Conveni i s’ha discutit la proposta del Secretariat de crear una plataforma per facilitar la implementació de polítiques antidopatge a nivell nacional i regional.

Deixa un comentari

Previous post BOMOSA preveu finalitzar les obres d’ICÒNIC després del 2025
Next post Joan Verdú preparat per l’estrena diumenge a la Copa del Món de Sölden