Albert Llovera farà el campionat d’Itàlia de ral·lis

Albert Llovera torna als seus orígens (els ral·lis) i ho farà pilotant un DS3, de la categoria R3, de l’equip italià Gruppo HAP. Els escenaris seran curses del campionat italian que a més, algunes, son vàlides per campionats internacionals.

Així, el Rally Itàlia Sardegna – 4,5,6/6, sobre terra, esta en el calendari del Campionat del Món (WRC). El 9 Rally ciutat de Roma – 23,24,25/7, en aquest cas sobre asfalt i vàlid per al Campionat d’Europa (ERC). A més, el 49 Rally San Marino – 25,26/6 i el 44 Rally Mille Miglia – 3,4/9, els dos sobre terra.

En principi Llovera y els responsables del Gruppo HAP tenen previst participar en tres de las quatre curses esmentades. En el cas de que a Sardegna no poguessin competir, el Rally Mille Miglia el substituiria,

Després de molts mesos de treball a l’ombra, amb reunions i múltiples desplaçaments, una trucada telefònica del responsable del Gruppo HAP, va ser el punt de partida al qual pot ser el projecte que li serveixi al pilot d’Andorra la Vella mantenir-se en primera línia.

Llovera, com no podia ser d’una altra forma, es va desplaçar a Milà a fer les primeres proves amb el DS3, en un circuit de karting. No cal dir que va convèncer als representants de l’equip italià.

Malgrat tot Llovera va posar alguna condició a la seva incorporació, així ens ho comentava: Són, sobretot, canvis en les posicions dels comandaments. En el DS3 adaptat que vaig provar la posició de la palanca de fre no era, al meu entendre, l’adequada. No em van posar cap problema i la propera setmana el DS3 viatjarà a les instal·lacions de Guidosimplex per a procedir a la instal·lació dels comandaments que, habitualment, utilitzo en els vehicles de competició.

Un altre aspecte al qual el pilot andorrà està posant especial èmfasi, és en la persona que l’acompanyarà en l’habitacle del DS3: Farem diverses proves amb diversos copis que em proposa l’equip italià. Veurem com surt el test. Sóc conscient que sobre el tema de fer notes hauré de treure el rovell de les experiències viscudes fa bastants anys. En el tema físic i en el pilotatge no crec que hi hagi massa problemes. Malgrat que no he competit amb assiduïtat aquests últims mesos, el meu règim d’entrenament ha continuat sent el mateix.

No hi ha dubte doncs que, el pilot andorrà està disposat a obrir una nova carpeta en la seva trajectòria esportiva, malgrat l’esforç que haurà de fer per a integrar-se a una nova estructura.

En aquests moments, tant Albert Llovera como els membres del equip Gruppo HAP, estan treballant contrarellotge per estar dintre de quinze dies (4/6), en el podi de sortida del Rally Itàlia Sardegna.

Deixa un comentari

Previous post Amb públic davant el Guipúzcoa
Next post El SIDECO FC ENCAMP es proclama campió de lliga