Albert Llovera renova amb Ford Truck Espanya pel 2024

Ford Trucks Espanya i Albert Llovera han anunciat la renovació de l’acord com a ambaixador de la marca pel 2024. Aquesta associació, que es va iniciar l’octubre de 2022, ha demostrat ser una inspiració per a tots els membres de l’equip de Ford Trucks España, la seva xarxa de concessionaris i punts de servei, així com per als seguidors de la marca en xarxes socials.

Albert Llovera, amb la seva destacada carrera com a esportista i el seu incansable esperit de superació, personifica els valors de Ford Trucks Espanya de determinació, passió i compromís amb l’excel·lència. José Luis Quero, CEO de Ford Trucks España, destaca: “Albert és un exemple inspirador de superació i resiliència, qualitats que són fonamentals per a Ford Trucks España. Tinc la certesa que amb Albert en el nostre equip, continuem enfortint els nostres valors i marcant diferències en el mercat espanyol.” I afegeix: “Estem emocionats de continuar treballant junts i de portar la marca Ford Trucks a nous horitzons.”

El pilot andorrà acaba de tornar del Marroc on ha completat unes proves inicials en les localitats d’Errachidia i Merzouga, al costat del seu navegant Margot LLOBERA i el seu mecànic, Marc Torres: el trio que tripularà el camió de l’equip Fesh-Fesh en cas que es confirmi la participació al Dakar 2024. Aquests tests han estat la prova definitiva de les millores incorporades al camió en les últimes setmanes, destinades a optimitzar la suspensió i potència del vehicle, així la nova versió del sistema d’acceleració amb els comandaments en el volant.

Deixa un comentari

Previous post Joan Vinyes i Jordi Mercader preparats pel Rallye de Granada
Next post Rècord nacional dels 400 lliures d’Alejandra Mejia que era vigent des del 1997

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint