Àlex Español nou membre del projecte Joves Pilots de l’ACA Esport

Amb dinou anys, estudiant de dret a Barcelona, Àlex Español entra a formar part del grup selecte del programa “Joves Pilots” de l’ACA Esports. És el primer “jove” que entra a la modalitat de Ral·lie, després que Edgar Montellà i Raul Ferré ho facin en la de modalitat de “Pujada de Muntanya”.

Per Español, estar fent una roda de premsa “és un somni fet realitat” tot i que ell mateix ha reconegut “actualment em centraré en la formació per així millorar en molts aspectes que cal tenir present per a la conducció”.

 

Raul Español d’aquesta manera ha deixat el món del futbol, on ha arribat a ser internacional per Andorra en categories de formació per combinar “el dret i la conducció”. El nou membre del programa “Joves Pilots de l’ACA Esport” té clar que “he de combinar les dues coses”.

Els referents pel jove pilot són dos pilots prou coneguts en el Principat com Gerard de la Casa i Joan Vinyes. El propi Español els ha volgut agrair “les seves paraules de suport i els consells que ha rebut d’ambdós”.

El primer compromís, com a pilot de l’ACA Esport, per Español serà aquest proper cap de setmana, ja que participarà en el 1r Memorial Abel Puig (terra), primera prova del calendari del Campionat de Catalunya de Promoció.

El jove pilot també va confirmar la seva participació a la resta de proves que formen el calendari que són:

XV Volta a Osona Clàssic Ral·li (asfalt) – 17 d’octubre
27è Ral·li Ciutat de Tàrrega (terra) – 7 de novembre
52è Ral·li Osona (asfalt) – 21 de novembre
60è Ral·li 2000 Viratges (asfalt) – 12 de desembre

Deixa un comentari

Previous post Debut amb derrota 76-82 davant l’AS Mònaco a la RS Eurocup
Next post Ordino Arcalís acollirà del 22 al 27 de febrer la prova del Freeride World Tour