Àlex Machado, CAMPIÓ DEL MÓN ROK

El lauredià Àlex Machado ha aconseguit aquest dissabte a Itàlia, proclamar-se campió del Món ROK (monomarca) de karting en una prova on sortida 12è de la graella. 

El pilot andorrà ha finalitzat de la millor manera possible una setmana que no començava molt bé. I es que Machado va patir un toc en els entrenaments que va fer que es generessin dubtes. La pluja tampoc ajudava, tot i saber que tenien el millor ritme en sec, els dubtes hi eren.

Després de les mànigues classificatòries, el pilot lauredià hava de fer una bona sortida ja que sortia 12è si volia aspirar a pujar al podi. El traçat estava comentament sec i això a favoria a Machado. L’objectiu era que no marxessin molt els de davant, cosa qu obligava a anar a un ritme alt. Així ha estat. La prova a 20 voltes veiea com a la volta 15, Machado ja estava en tercera posició. A la 17 passava d’una tacada el segon i el que fins llavor ocupava el primer lloc. El ritme de l’andorrà era de “tiro”  això feia que li permetés retllar fins a dues dècimes per volta als seus contricants.

Les darreres dues voltes havia de dedicar-se a mantenir les diefrències. La distància amb els perseguidors era important i això li permetia conduir suau per no desgatar més del compte les rodes. Machado creuava en primera posició i es proclamava novament (ja ho va fer en el 2018) CAMPIÓ DEL MÓN ROK 2020.

Només fnalitzar la prova, el pilot lauredià ha comentat que “ha sortit la prova perfecte. Traçat sec, una bona sortida, cap tipus de problema mecànic i al final de nou, campió del Món”. Machado ha afegit “veníem a això i he tornat a escoltar el Gran Carlemany en el podi”.

[videopress enUdNxom w=”680″]

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra guanya 87-82 al Burgos amb un arbitratge lamentable
Next post Naturlandia i Vallnord – Pal Arinsal formalitzen un nou acord comercial