Àlex Rius, 23è a l’eslàlom de Kronplatz

Aquest dimarts l’equip masculí de la FAE ha disputat el primer eslàlom de Kronplatz (Itàlia) corresponent als Nacionals de Tailàndia. Àlex Rius ha estat 23è. La cita de Kronplatz ha aglutinat a un gran nombre de corredors de molt nivell, provocat per les últimes cancel·lacions de Copa d’Europa.

Rius ha completat les dues mànegues amb 1.37.14, a 3.58 del vencedor, que ha estat l’italià Matteo Canins amb 1.33.56. A la primera mànega, Rius marcava el 38è temps (+2.81), mentre que a la segona aconseguia recuperar posicions.

Per la seva part, Bartumeu Gabriel si bé finalitzava la primera mànega 34è a 2.20 amb una bona part baixa del traçat i a poc d’assolir la inversió entre els 30 primers, no ha pogut completar la segona. Tampoc no han finalitzat Àxel Esteve i Xavi Cornella, que es quedaven fora a la primera mànega.

Els tècnics Yago Antes i Fred Beauviel han destacat l’alt nivell de l’start list, especialment per l’absència de curses i la cancel·lació de les Copes d’Europa, que ha fet que els millors esquiadors del continent busquin la millora de punts en curses com aquestes. El circuit, avui, presentava la dificultat de ser molt recte, el que obligava a un bon plantejament de carrera, i a ser molt pacient en certs moments, la qual cosa ha provocat moltes sortides.

Dimecres es disputa un nou eslàlom, en aquest cas corresponent als Nacionals d’Haití.

Foto: Oscar Rius.

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig, out en fer un interior al gegant de Copa del Món de Veysonnaz
Next post Mijares, out a la segona quan era 10ª a l’eslàlom de Kronplatz

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint