Alexandra Mejía a l’Europeu júnior d’aigües obertes de Corfú

La fondista andorrana, Alexandra Mejia, tancarà la temporada 2022-2023 amb la seva participació en el Campionat d’Europa júnior de natació en aigües obertes, que es portarà a terme a Corfú (Gràcia) del 29 de setembre a l’1 d’octubre.

Mejia, completarà el seu pla d’entrenament en tres etapes que contemplen, entrenament en altitud i la seva participació en competicions en piscina de 50 m a Poitier, França; i proves de la seva especialitat, organitzades en mar obert a Peníscola, Espanya; i proves oficials LEN i AQUA de categoria Absoluta en riu a París, França i possiblement a Barcelona, Espanya.

Abans de la seva participació en les proves absolutes, Alexandra farà convivència i treball preparatori específic amb la selecció espanyola d’aigües obertes, entre el 7 i el 27 d’agost (una vintena de dies) a 2.320 m d’altura sobre el nivell del mar, en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de la localitat de Pradollano, Serra Nevada, a 31 km de la ciutat de Granada.

Previ al 7 d’agost (etapa 1) i després del 27 (etapa 3) s’entrenarà a França amb el seu grup habitual de treball i participarà en les competicions oficials LEN i AQUA Absolutes, fins a la data d’inici del campionat europeu a finals de setembre.

L’escaldenca entrena i competeix en el circuit francès amb l’AAS Sarcelles Natation 95’ un dels equips capdavanters del rànquing de clubs de la disciplina al país gal. Durant l’agost encetarà el tram final de la seva preparació per afrontar la segona participació en un Campionat d’Europa. 

A Serra Nevada, entrenarà al costat dels millors fondistes júniors d’Espanya i tindrà l’oportunitat, d’enriquir la seva perspectiva com a competidora entre les cinc noies i quatre nois que conformen el llistat provisional d’esportistes que, segurament, coincidiran amb ella a finals de setembre a les aigües de la mar Jònica a Corfú Grècia.

Deixa un comentari

Previous post Balanç positiu del primer any del postgrau en Dinamització́ de projectes socioesportius per a gent gran
Next post El Morabanc Andorra ja és equip ACB