Alexandra Mejia guanya la 79a Travessia a l’Estany de Banyoles

La nedadora andorrana Alexandra Mejia s’ha proclamat campiona de la 79a edició de la Travessia a l’Estany de Banyoles, celebrada el passat diumenge 17 de setembre, amb la participació de 2.058 nedadors i nedadores repartits en quatre categories: petits, menors, homes i dones.

La Travessia a l’Estany de Banyoles, considerada la festa de final de temporada de la natació catalana, és una de les més tradicionals, on es barreja la competició i el lleure. En una mateixa sortida es poden veure els i les nedadores professionals amb amateurs disfressats que simplement van a gaudir de l’esdeveniment.

La nedadora del Principat ha arribat, en primer lloc, de la categoria femenina, travessant l’Estany de sud a nord, des d’on es porta a terme les sortides del rem fins a la punta nord, al costat de la caseta de la Creu Roja de Porqueres. També han participat per Andorra en la prova general: Didac Rayo (85è), Laia Montraveta (193ena), Marc Montraveta (242è), Pol Font (339è) i Nuria Pubill (356ena).

Mejia s’ha quedat a poc més d’1 minut del rècord de la prova general femenina de Mireia Belmonte de l’UCAM Club Natació Fuensanta, que data del 15 de setembre de l’any 2014 amb un temps de 00:24:52.

 

Foto: Barbut Fotògraf.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú torna de Nova Zelanda amb bones sensacions
Next post Molt problemes mecànic de Jordi Raposeiras a Navarra