Alexis Bartolomé deixa el bàsquet professional

Alexis Bartolomé es retira del bàsquet professional. Així ho ha comunicat el Morabanc Andorra mitjançant un comunicat. Malgrat l’ascens a l’ACB, el no haver disposat de molts minuts en aquesta darrera temporada ha fet reflexionar al jugador del Principal que ha preferit “deixar-ho” abans de continuar tenint un rol de 14è home.

Foto: Dani Catalán / BCA.

Tot i això, els “cupos” per la temporada vinent no s’acaben. La normativa ACB indica que ha d’haver-hi mínim quatre jugadors que hagin tingut el període de formació a Espanya i en aquest sentit el Morabanc Andorra ara mateix disposa de cinc: Rafa LuzFelipe Dos AnjosJuan Rubio, Nacho Llovet i de moment Tyson Pérez.

Després d’una temporada plena d’éxits col·lectius, he decidit que ha arribat el moment de deixar l’esport que tant m’ha donat. 

Sè que és una decisió que pot sorprendre després d’una temporada on hem aconseguit tornar el club allà on es mereix, però per mi, personalment, ha estat una temporada difícil en la que m’he desgastat molt. I ara, sento que necessito afrontar reptes més enllà del bàsquet.

Ho deixo amb la conciència molt tranquil·la, sabent que ho he donat tot en els diferents equips que he estat, i que això m’ha portat a representar el club on m’he criat al més alt nivell. Fins aviat i Força Andorra!

Deixa un comentari

Previous post Bon cap de setmana de l’squadra andorrana en el panorama ciclista
Next post Bona primera arrencada d’Andorra en la Copa d’Europa d’atletisme