Alfred Calero destituit com a seleccionador nacional de boxa

A dues setmanes i mitja de la primera diada professional de boxa al país, Andorrà està consternada pels fets que han enviat al boxejador andorrà Fabio Rodrigues a l’UCI. I és que després de competir en els Jocs de l’Amistat i rebre un fort cop al cap, Rodrigues havia d’aturar tota mena de combat ni de competició ni d’entrenament, durant trenta dies. Així ho estipula el protocol de l’esport que és molt estricte amb la normativa.

Transcorregut vint dies de l’aturada, l’esportista del Principat volia tornar als quadrilàters, cosa que no varen permetre els entrenadors del club on forma part. La insistència de Rodrigues per tornar va posar entre les cordes els fins ara seleccionador nacional, que va permetre que ho fes en el seu gimnàs, amb la mala sort que Rodrigues va rebre un fort cop al cap que el va enviar directament a l’UCI amb pronòstic reservat.

La Federació Andorrana de Boxa, mitjançant la comissió jurídica s’ha reunit de manera urgent i han dictaminat retirar-li la llicència durant un període. De manera imminent, el propi president de la Federació l’ha cessat del càrrec de seleccionador nacional.

Malgrat no tenir cap representant professional, el proper 4 de n ovembre, la vetllada professional de boxa que s’ha organitzat en el Poliesportiu d’Andorra que havia de veure el debut de Fabio Rodrigues com a professional, es portarà a terme.

Deixa un comentari

Previous post “Andorra, caràcter únic, empremta de tots” l’eslògan de la campanya Andorra 2029
Next post Una errada defensiva provoca la derrota 0-1 de l’Andorra sub21 davant les Illes Feroe

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint