Amb il·lusió

Després de quinze dies en format Beta, aquest primer dia de juliol obrim la paradeta, oficialment del diari digital esportiu d’Andorra elPrincipat.com. Ho fem amb la màxima il·lusió i amb el màxim compromís per sumar amb i per l’esport andorrà.

elPrincipat.com és un projecte que no tanca les portes a ningú. Tot el contrari. Volem fer molt soroll, perquè això significarà que ho farem en benefici de l’esport.

L’esport a Andorra és un sector important. Sigui per l’esquí, sigui pel ciclisme, pel bàsquet o darrerament pel futbol, l’esport i Andorra, van associats.

Però seria molt injust dir que l’esport andorrà només és l’esquí, el bàsquet, el futbol i poca cosa més. En el Principat tenim entitats esportives de les diverses modalitats que existeixen. A les 30 modalitats englobades dintre del paraigua del Comitè Olímpic Andorrà cal afegir les que no formen part del gran moviment olímpic, però que són ben presents. Amb risc que no sigui del tot concret, podríem anomenar el motociclisme, l’automobilisme, la pesca, la caça, el patinatge, l’hoquei patins, el fitness, el golf, el pitch&putt, el muntanyisme, el trail… i moltes altres. A elPrincipat.com tindran el seu espai, com també ho tindran les empreses que treballen pel sector.

Andorra amb la creació del Cluster d’esports va demostrar que l’esport vol ser una part important del país, i perquè no, el sector que suplanti uns serveis cada vegada més en crisi. Només cal dir, que elprincipat.com estarà al costat de totes aquelles entitats, federacions, empreses i esportistes que vulguin acompanyar-nos.

Gràcies a totes i tots pel suport rebut aquests dies i per molts anys poguem gaudir de l’esport plegats.

Deixa un comentari

Previous post Neix amb força el nou @ANDONA_club de ciclisme
Next post L’Andorragr26 serà el projecte personal de Carles Rossell i Matthieu Lefort