Amb la Copa, hi ha la darrera plaça europea, en joc 

Un cop acabada la lliga és el torn de la Copa Constitució, on davant de tot, hi ha una plaça europea en joc. La UE Santa Coloma i la UE Sant Julià es juguen poder classificar-se, mentre que la UE Engordany que s’ho mirarà des de fora, estarà pendent d’una hipotètica final entre l’Inter i el Vallbanc, per saber si tindria accés a la competició europea en condició de tercer classificat de la lliga domèstica.

D’aquesta manera, aquest diumenge a les 19.30 hores, l’Inter d’Escaldes i la UE Sant Julià es tornaran a veure les cares a la Borda Mateu després del darrer enfrontament dels play-off. Els escaldencs es juguen poder aconseguir el doblet mentre que els lauredians: “la vida, el futur del club”. No anar a Europa seria molt dolent, per no dir, pèssim, per als interessos dels lauredians

A la mateixa hora, la UE Santa Coloma i el Vallbanc FC Santa Coloma jugaran a l’Estadi Nacional, el derbi colomenc de semifinals de Copa. Un duel que desperta un interès especial, ja que per una banda, la UE que va disputar els play-off per la permanència, podrien donar la sorpresa i classificar-se per Europa, fet que no aconsegueixen des de fa uns anys i que serviria per donar-los un impuls. D’altra banda, el Vallbanc, amb el bitllet per Europa assegurat, necessiten guanyar un títol després d’haver estat desbancats com a campions hegemònics de la lliga. Tot i que els deures els tenen fets, amb un aprovat.

Deixa un comentari

Previous post Jornada positiva per Cardelús en els lliures del GP d’Andalusia
Next post Cardelús sortirà 11è al GP d’Andalusia