Un cop acabada la lliga és el torn de la Copa Constitució, on davant de tot, hi ha una plaça europea en joc. La UE Santa Coloma i la UE Sant Julià es juguen poder classificar-se, mentre que la UE Engordany que s’ho mirarà des de fora, estarà pendent d’una hipotètica final entre l’Inter i el Vallbanc, per saber si tindria accés a la competició europea en condició de tercer classificat de la lliga domèstica.

D’aquesta manera, aquest diumenge a les 19.30 hores, l’Inter d’Escaldes i la UE Sant Julià es tornaran a veure les cares a la Borda Mateu després del darrer enfrontament dels play-off. Els escaldencs es juguen poder aconseguir el doblet mentre que els lauredians: “la vida, el futur del club”. No anar a Europa seria molt dolent, per no dir, pèssim, per als interessos dels lauredians

A la mateixa hora, la UE Santa Coloma i el Vallbanc FC Santa Coloma jugaran a l’Estadi Nacional, el derbi colomenc de semifinals de Copa. Un duel que desperta un interès especial, ja que per una banda, la UE que va disputar els play-off per la permanència, podrien donar la sorpresa i classificar-se per Europa, fet que no aconsegueixen des de fa uns anys i que serviria per donar-los un impuls. D’altra banda, el Vallbanc, amb el bitllet per Europa assegurat, necessiten guanyar un títol després d’haver estat desbancats com a campions hegemònics de la lliga. Tot i que els deures els tenen fets, amb un aprovat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Jornada positiva per Cardelús en els lliures del GP d’Andalusia
Next post Cardelús sortirà 11è al GP d’Andalusia