El Consell del Comú de La Massana ha aprovat en el dia d’avui l’ampliació del termini de concessió de l’estació Pal Arinsal a EMAP SAU fins el 2070. Això s’esdevé a l’objectiu que el comú vol facilitar que la societat pugui millorar les xifres negatives generades per la crisi sanitària de la Covid19. És per aquest motiu que també, el Consell del Comú ha autoritzat una despesa per valors d’1,5 milions d’euros a la societat EMAP SAU “per fer front a les necessitats del fons de maniobra negatiu generat arran de la crisi”, ha exposat Areny, conseller de Finances.

La cònsol major, Olga Molné, ha recordat que EMAP SAU és una societat 100 % comunal i que la prosperitat de l’estació reverteix a la parròquia. “Per això és imprescindible garantir la viabilitat econòmica i l’amortització de les inversions efectuades. A més, estem treballant en un pla estratègic de desenvolupament de negoci, que exposarem públicament”, ha assegurat Molné.

D’aquesta manera, amb la decisió del comú que encapçala Olga Molné s’otorga a EMAP SAU la tranquilitat necessària per intentar capgirar la tendència negativa de l’estació, degut a la Covid19, a més de donar el suport, com no podia ser d’una altra manera, de l’institució comunal a una estació que està patint de valent les decisions obligades per la pandèmia.

Foto: Vallnord – Pal Arinsal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Vist i no vist de l’FC Andorra a la Copa al caure 2-0 al Plantío davant el Burgos
Next post Joan Verdú guanya el gegant de Veysonnaz