Andbank i Irineu Esteve, acord de patrocini

Andbank i Irineu Esteve, que acumula diverses victòries com a esportista professional i ha participat en nombroses competicions a través de la Federació Andorrana d’Esquí, han presentat el conveni pel qual acorden el patrocini de l’entitat al fondista per dues temporades, fins al 2023.

“Estem molt contents de donar suport a l’excel·lent professional que és l’Irineu” ha comentat Josep Maria Cabanes. “Fa molt temps que patrocinem la secció d’esquí de fons de la Federació, però volíem fer palès la nostra confiança en la persona d’aquest esportista que és un bon referent i un gran exemple per al nostre país.” Ha manifestat Cabanes.

Per la seva banda, Irineu ha declarat que “és un honor poder tenir el suport d’una entitat amb el renom d’Andbank. Suposa un estímul per poder continuar amb el treball que vam iniciar fa uns anys i que seguirem en la mateixa línia per assolir els millors resultats”.

Irineu Esteve, que a principi de temporada va patir una pneumònia que el va aturar durant un mes, ha acabat la temporada en un molt bona forma física, gràcies al treball en equip que aplega als membres de la Federació, entrenadors i tècnics, i al model de treball que els fa assolir una millora constant.

Josep Mª Cabanes Sots Director general de Banca País i Irineu Esteve, han formalitzat la signatura a la seu central d’Andbank. Foto: ANDBANK.

 

Deixa un comentari

Previous post Andorra U20 derrota Irlanda 3-0 en la primera jornada dels “Petits Estats” de volei
Next post Desfeta a Las Palmas i s’entra en posicions de descens