ANDBUS donarà servei prèmium al MoraBanc Andorra amb un Scania IRIZAR i8 personalitzat

Un Scania IRIZAR i8 personalitzat de tres eixos. Aquest és el vehicle que han presentat aquesta tarda el MoraBanc Andorra i la companyia de transports andorrana ANDBUS. Un vehicle a l’alçada de la categoria del primer equip de bàsquet del país que fa que el club del Principat sigui dels millors dotats de l’ACB, conjuntament amb el Real Madrid, en el vehicle que els ha de portar a la majoria dels desplaçaments.

La situació del país fa que el MoraBanc, hagi d’utilitzar el vehicle terrestre per desplaçar-se, a Lleida a la cerca del tren d’alta velocitat o a Barcelona a la cerca de l’avió.

El nou vehicle del MoraBanc. Foto: ANDBUS

D’aquesta manera, un dels vehicles més prèmium que hi ha en l’actualitat, dotat amb la darrera tecnologia i necessitats de l’equip compta amb 28 places amb seients d’alt confort, ampli espai interior, elements de treball (taules i endolls), comoditats de consum (microones i cafetera) i dues neveres (una d’elles per poder emmagatzemar gel en cas de necessitat). Tot això barrejat amb la darrera tecnologia en l’àmbit de conducció, seguretat i mecànica.

ANDBUS mostra, un cop més, la seva aposta per l’esport en ser el transport oficial del VPC Rugbi, la Federació de Rugbi i l’FC Andorra, a més de la que ja té pel medi ambient. Tots els quilòmetres que porti a terme el vehicle seran neutres en carboni, cosa que comporta un respecte pel medi, un dels valors que té present la companyia de la família Vinseiro.

Deixa un comentari

Previous post La Trail 100 Andorra penja el SOLD OUT
Next post Cande Moreno dona per tancada la temporada de Copa del Món