ANDBUS, transport oficial del VPC i la FAR

L’empresa andorrana de transports ANDBUS, el VPC Andorra Rugby XV i la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) han signat un acord perquè l’empresa de transports andorrana sigui el “transport oficial” d’ambdues entitats.

L’acord comporta que ANDBUS serà l’encarregat de fer tots els desplaçaments que es demanin dels equips del club del Principat com també de la Federació Nacional. Per contrapartida, ANDBUS tindrà una tanca a l’Estadi Nacional, a més, els equips del VPC Andorra Rugby XV lluiran el logotip de la companyia a les samarretes d’escalfament, com també en els diferents elements publicitaris que disposen ambdues entitats signants de l’acord.

En aquest sentit, Daniel Vinseiro CEO d’ANDBUS ha volgut destacar “l’arrelament del rugbi a la societat andorrana”. Vinseiro ha manifestat també que “la nostra companyia s’identifica molt amb els valors del rugbi, on el sacrifici, la constància, el treball en equip són bàsics per evolucionar i aconseguir els objectius”.

Han signat l’acord Gerard Giménez, president del VPC Andorra Rugby XV; Jean Marc Flaux, president de la Federació Andorrana de Rugby i Daniel Vinseiro, CEO d’ANDBUS.

Deixa un comentari

Previous post La Federació Andorrana de Ciclisme presenta l’equip oficial per la temporada 2022
Next post Vallnord-Pal Arinsal premiada per la seva aposta per l’ecoturisme i el desenvolupament sostenible