Anderson Arroyo, nou defensa per l’FC Andorra

L’FC Andorra ha anunciat l’arribada d’Anderson Arroyo, un defensa que la temporada passada va jugar a les files de l’Alavés. Arroyo, que pot actuar tant de central com de lateral, arriba en qualitat de cedit procedent del Liverpool anglès i firma per una temporada.

Anderson Arroyo (Quibdó, Colòmbia, 27/09/1999) és un futbolista colombià que tot i la seva joventut ha voltat ja per mig mon i compta amb experiència al futbol espanyol. Format a les categories inferiors del Fortaleza, al seu país natal, Arroyo va fer el salt a Europa quan el va fitxar el Liverpool al gener de 2018, amb 18 anys. Des d’aleshores ha encadenat una cessió darrere una altra, començant pel Mallorca B i passant per l’Mladá Boleslav txec i, altre cop per Espanya, pel Salamanca UDS, el Mirandés i l’Alavés.

Amb el conjunt basc, amb qui el curs passat va jugar 18 partits de lliga i 4 de copa, va aconseguir l’ascens de categoria, mentre que la temporada anterior, amb el Mirandés en va jugar 42 –39 de lliga i 3 de copa–, 39 dels quals sortint des de l’onze inicial. Arroyo és un defensa amb un físic privilegiat, que destaca per la seva velocitat i també per la seva qualitat tècnica amb la pilota als peus. Pot jugar tant de central com de lateral en el perfil dret.

Deixa un comentari

Previous post Noemi Baró tanca positivament l’Europeu de Doma Clàssica
Next post Balanç positiu del primer any del postgrau en Dinamització́ de projectes socioesportius per a gent gran