Andorra 2025 ja te logotip

El Patronat dels Jocs dels Petits Estats d’Europa Andorra 2025  ha presentat el logotip que serà el distintiu d’Andorra el 2025. 

La presentació ha anat a càrrec de Toni Colom, que ha explicat com ha estat la creació i el concepte que els ha dut a desenvolupar la identitat gràfica del logotip.

L’isotip ha estat ideat en base a diversos conceptes. Les línies com a un concepte esportiu explicant la història del moviment i la velocitat. La forma en V, que expressa el territori, amb les línies es representa la unió de les 7 parròquies distribuïdes en les dues valls principals del país. I la unió fa la força, Virtus Unita Fortior, el lema de l’escut, que expressa la vessant humana i la idea de superació i unió del poble.

A més de l’isotip, s’ha format el wordmark (Andorra 2025) amb un tipografia creada específicament per acompanyar la línia gràfica de l’isotip. Pel que fa al tagline (Jocs dels petits Estats d’Europa 2025), s’ha escollit una tipografia (Yantramanav) que permeti donar al conjunt de la identitat gràfica suficient claredat i netedat per plasmar els continguts amb elegància i facilitar la lectura.

Quant als colors, aquests són el blau, groc i vermell, els colors de la bandera andorrana, els quals tenen, a més, un paral·lelisme amb el codi cromàtic dels colors olímpics.

En aquest sentit, Colom ha mostrat tot el procés des de la idea en la qual s’han basat per crear el logotip fins a com es plasmaria l’aplicació del logo en diversos articles i espais.

 

Foto: ANDBANK

Deixa un comentari

Previous post Un segon i un tercer de Vinyes-Font a l’Autòdrom de l’Algarve
Next post Millora de punts per a Esteve en eslàlom i per a Cornella en gegant

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint