Andorra ha finalitzat el 5 Nacions de Pitch&Putt en tercera posició darrera de França i Catalunya on també han participat els equips Euskadi i Galicia. La competició que ha estat organitzada, enguany pel Comitè de Pitch&Putt de França, s’ha disputat al Camp d’Ecogolf, a La Bastide de Sérou.

El divendres l’equip d’Andorra es va desplaçar al camp per tal de realitzar els entrenaments previs.

L’equip d’Andorra capitanejat per Jose Manuel Veloso i format per Antoni Armengol, Jean-Philippe Bordes, Josep Escabrós, Xavier Feliubadaló, Marc Isla, Gonzalo Mendoza, Pablo Pérez i Joan Valls.

Dissabte es va iniciar el torneig amb la modalitat Match Play, jugant-se dues rondes de parelles, Fourball i Greensome, i una última ronda individual. Al final de la mateixa, la primera posició la va ocupar Catalunya, seguida de França, Andorra, Galicia i Euskadi.

Els resultats de la primera jornada va comportar que Catalunya i França es disputessin diumenge el primer lloc i Andorra, Galicia i Euskadi, la tercera.

Amb un total de 9,5 punts, Andorra aconseguia la tercera posició, seguida de Galicia i Euskadi. Catalunya aixecava de campiona, imposant-se a França per una diferència de 3 punts.

Foto: AAPP

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Doria passa a semis de Tokyo i Pellicer sotscampiona de França
Next post Podi de Vinyes-Mercader en el Ral·li di Roma Capitale