Andorra acollirà l’Europeu C U18 femení de bàsquet

La Federació Andorrana de Bàsquet serà, de nou, l’amfitriona del Campionat d’Europa U18 femení, un cop desenvolupada la reunió del bureau de la FIBA que ha pres la determinació de repetir seus, sempre que els organitzadors hagin de mostrat interès. Tot i que la situació sanitària pot veure modificades les condicions, enguany tornen a estar planificades les competicions mitjançant Campionats d’Europa, i no Challengers com havien fet la temporada anterior.

D’aquesta manera, i amb les vistes posades amb els Jocs dels Petits Estats, el campionat continental dels Petits Estats masculí es farà a Malta i el femení a Xipre. Totes dues competicions es portaran a terme del 28 de juny al 2 de juliol.

Pel que fa a les categories U18, la masculina es disputarà a San Marino i la femenina, es torna a fer a Andorra, per quart any consecutiu. Les dates seran del 26 al 31 de juliol.

La novetat, respecte a la temporada anterior, a més del sistema de competició serà la categoria U16 que tornarà a competir després d’una aturada d’un estiu per la pandèmia. D’aquesta manera, la U16 masculina es disputarà a Kosovo i la masculina a Albània.

Deixa un comentari

Previous post Kevin Teixeira i Biel Cuen aconsegueixen tres Rècords d’Andorra a Ordizia
Next post Constituïda oficialment SETAP365