Andorra aconsegueix la medalla d’argent a l’Europeu d’Small Countries

Havia corregut durant tota la setmana, que en el FIBA European Small Countries, igual que ha passat en els Campionat U18, entre ells els disputat a Andorra, només hi hauria medalla i trofeu pel guanyador. Al final, no ha estat així. Cerimonia de clausura completa, en els Small Countries d’Irlanda, amb el lliurament de l’MVP del Campionat a Guille Colom. El mateix jugador ha estat escollit com a integrant del cinc del campionat juntament amb dos jugadors d’Irlanda, un de Malta i un de Gibraltar, però sobre tot la medalla d’Argent a Andorra. Com ha valorat Xavi Isern “una argent que sap a or“.

Però el que ha estat important és l’argent d’Andorra, en un grup on ha viscut un canvi generacional important que ha sabut competir a cada partit i ha tingut una gran companyonia, plegats. Un grup humà que ha sabut esforçar-se, malgrat els inconvenients que han patit (Albert Pons, des del primer partit ja no va jugar més; Martí Obiols, no va jugar el darrer partit). Cada jugador, amb el seu rol dintre del grup, ha sumat de cara al col·lectiu. Això no ha salvat a Sergi Serrato i Martí Obiols, els novells de la selecció, que han hagut de passar, per les “lleis internes” del vestidor. (rapats)

Una nova medalla pel bàsquet andorrà, que de nou, torna a donar alegries i representar a l’esport d’Andorra com correspon.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra continua la seva preparació amb un triomf 2-0 davant l’Atlètic Escaldes
Next post Maria Ruzafa a la UD Aguilas femení