Andorra amb el “seu” club de bàsquet

Les entitats esportives professionals del país diriem que s’han hagut de reinventar, com la majoria de mortals, per subsistir. Entre retallades dels patrocinadors, la NO assistència de públic i altres, els recursos que han pogut recollir per confeccionar les plantilles i el dia a dia és i/o ha estat molt reduït si es compara amb cursos anteriors.


La iniciativa del Morabanc Andorra d’activar un pla B o C, per intentar captar alguna mica de recursos ha donat el seus fruits. Sense poder entrar a la Bombonera, els abonats del club de bàsquet han donat resposta a la crida feta, fa uns dies pel seu president Gorka Aixàs “apel·lem al sentiment andorrà”.

Doncs ja hi ha resposta. Dijous passat, en un comunicat oficial, el Morabanc Andorra anunciava que un 92% dels seus abonats ha anat a recollir el seu nou carnet de soci, que no implica seient a la Bombonera, però si avantatges a l’hora de comprar entrades. Tot un èxit del club que presideix Gorka Aixàs que novament ha pogut veure i viure en primera persona com el Principat està amb el “seu” club de bàsquet. 

Deixa un comentari

Previous post Microsoft Sports, el GSIC i Actua plegats per la transformació digital dels esports d’hivern
Next post Marina Fernández, nova ambaixadora del futbol femení andorrà