Andorra campiona del V Nations de Pitch&Putt

Andorra ha aconseguit proclamar-se campiona del V Nacions de Pitch&Putt després de guanyar l’eliminatòria final davant Catalunya, la campiona del 2019 un cop que es proclamessin primer i segon a les rondes del dissabte.

Andorra ha estat capitanejat per Josep Escabrós i integrat per, Antoni Armengol, Marc Isla, Gonzalo Mendoza, Ricky Morat, Carles Pérez, Pablo Pérez, Joan Jordi Segura, Joan Valls.

Aquest diumenge es jugava per parelles en la modalitat Fourball. S’enfrontaven 4 parelles de cada equip i es disputaven 4 punts. Andorra ha obtingut 2 victòries i un empat que li ha suposat 2,5 punts. Catalunya ha guanyat un partit i n’ha empatat un altre, amb un resultat d’1,5 punts.

A les rondes individuals, la lluita la tindrien entre 8 jugadors andorrans contra altres 8 catalans. La victòria ha caigut al costat des del Principat per 5 punts contra els 3 de Catalunya.

D’aquesta manera Andorra amb un total de 7,5 punts s’ha alçat amb la victòria i el Campionat. Darrera d’Andorra ha quedat segona Catalunya, Galísia en tercer lloc, França en quart lloc i Euskadi en cinquè.

Deixa un comentari

Previous post Joan Vinyes (Porsche GT3) abonat al podi en el Ricardo Tormo
Next post La Covid-19 entra en els equips nacionals de futbol