Andorra cau 0-1 davant les Illes Fàroe

Partit força similar al de Letònia que l’Andorra de Koldo Àlvarez ha disputat aquest diumenge davant les Illes Faroe però amb un resultat que ha finalitzat 0-1 favorable als visitants. Un gol de Klaemint Olsen en el minut 30 ha decantat la balança. La tricolor ha tornat ha cedit la pilota i al final ho ha acabat pagant.

Ja ho va dir el seleccionador andorrà a la prèvia del partit “no podem competir amb les mateixes condicions amb equips que tenen les competicions començades. Es nota amb l’estat físic i el ritme de pilota”.

Aquest diumenge ha tornat a passar igual que a Letònia, tot i que la diferència ha estat un gol que ha acabat essent decisiu. L’ordre defensiu de la tricolor està molt bé, però s’inicien els problemes quan la pilota arriba al mig del camp. La majoria de vegades és on finalitzen la majoria de jugades, perquè són poques les que arriben als davanters. Davant les Illes Faroe, Cristian Martínez i Jordi Aláez s’han fet un fart de córrer i córrer, però es podrien comptar amb una mà les vegades que han tingut l’esfèric en condicions. D’aquesta manera és molt difícil marcar i si no marques gol, el màxim que pots aconseguir és un empat. La falta de ritme de joc, comporta que el seleccionador es vegi “obligat” a “muntar” aquesta estratègia que com a màxim (fins que Andorra no aconsegueixi tenir més temps la pilota) permetrà als tricolors empatar, però poca cosa més.

Deixa un comentari

Previous post Òscar i Marc Casal revaliden victòria a La Sportiva Andorra Trail
Next post Jordi Lestang confirma el seu domini en el trial andorrà guanyant a Bixessari