Andorra cau 0-5 davant una seriosa Anglaterra

Tot i que el resultat ha estat 0-5, Andorra ha pogut aguantar al gegant anglès els primers 45 minuts. Sí, és cert que ha cedit la iniciativa del joc a la subcampiona d’Europa, i encara està més clar que a la contra, no s’ha pogut sorprendre a la defensa dels homes de Gareth Southgate. Arribar al descans amb un 0-2 (Chiwell minut 17 i Saka, minut 39) és més que meritori. L’ordre dels de Koldo Àlvarez de Eulate s’ha vist trencat per un gol en el 17 de la selecció d’Anglaterra que era clara dominadora de la possessió. Els de Gareth Southgate amb un clar canvi generacional a les seves files, s’han pogut permetre deixar a la banqueta, sense jugar a estrelles com Kane i Sterling. Però és que no els ha calgut.

La segona part, Anglaterra ha sortit amb una marxa més i només li ha calgut deixar passar el temps perquè Abraham, WardProwse i Grealish fessin pujar el que seria el definitiu 0-5. Andorra poca cosa més que dos córners.

La nota negativa ha estat la retirada de Christian Garcia i d’Ilde Lima (aquest darrer havia sortit pel primer). Ambdós són dubte per l’important partit de dimarts davant San Marino.

Abans de sonar els himnes nacionals, Marcio Vieira ha rebut el reconeixement per part del president de la FAF, Fèlix Álvarez per les seves 100 internacionalitats.

Andorra: Gómes, Kiki (Jordi Alaez, minut 63), Vales, Rebés, Vieira, Sanchez (Cucu, minut 63), Chus Rubio, Llovera, Marc Garcia, Christian Garcia (Ilde Lima, minut 29) – (Emili Garcia, minut 63) i Jordi Rubio (Cervós, minut 81).

Anglaterra: Johnstone, Trippier, Chilwell, Ward-Prowse, Stones (Tomori, minut 58), Coady, Saka, Foden, Abraham, Lingard (mount, minut 72) i Sancho (Grealish, minut 72).

Gols: 0-1, minut 17, Chiwell; 0-2, minut 39, Saka; (descans) 0-3, minut , Abraham; 0-4, minut 79, Ward-Prowse i 0-5, minut 86, Grealish.

Àrbitre: Kateryna Monzul (UKR).

Assistents: Maryna Striletska (UKR) i Svitlana Grushko (UKR).

Espectadors: 2.285 espectadors a l’Estadi Nacional. Un 70% de la capacitat total.

Previous post Victòria dels Isards a Turquia 12-22