Andorra cau 2-0 davant Illes Feroe

Semblava que dissabte passat a l’Estadi Nacional davant Malta, la selecció absoluta d’Andorra començava a veure la llum del túnel. Només ho semblava, perquè quan han tingut una nova oportunitat per fer un pas més per deixar enrera la foscor, no l’han fet. Encara pitjor s’han endinsat més en ella.

Moment del partit entre Illes Feroe i Andorra. Foto: FAF

La tricolor ha caigut al camp d’Illes Feroe per 2-0. Podíen haver estat molt més abultat el marcador però de nou ha aparegut Sant Jose Gomes, el millor tricolor, de carrer. Ja ho diuen, quan el millor del teu equip és el porter. Hi ha un problema !! Andorra ha desaparegut durant 20 minuts i els locals ho han aprofitat per marcar els dos gols i forçar un penalt. A partir poca cosa més.

A la segona part, els locals han sabut jugar a tallar el joc, a que el partit no tingués ritme. Era el que els hi interessava i ho han fet a les mil marevelles. Andorra no ha sabut com sortir-se’n i ha acabat certificant, que sense ser França, Illes Feroe hores d’ara és molt superior a la tricolor.

Previous post Massa Virtus pel Morabanc Andorra (66-82)