Andorra cau 3-1 a Malta tot i avançar-se primer en el marcador

De nou, una nova derrota, aquest cop a Malta davant la selecció local per 3-1 tot i que Marc Rebés ha avançat al combinat tricolor en el minut 3. Andorra no ha fet un mal partit en línies generals, tot i que a la segona part ha cedit el domini als locals que han acabat certificant amb dos gols més el domini territorial.

Andorra ha fet el que en els altres partits de Nations League no havia fet. Avançar-se en el marcador ben aviat. I es que el jugador del FC Santa Coloma, Marc Rebés ha aprofitat un rebuig després d’un corner per engaltar un xut que s’ha colat per la porteria maltesa. Transcorria el minut 3, i Andorra agafava avantatge. Tot i això, el conjunt de Koldo Àlvarez de Eulate ha cedit el terreny als locals que han començat a tenir la iniciativa del joc, tot i que tampoc arribaven a la porteria de Gómes, inèdit durant els primers 45 minuts.

A la represa, els locals han sortit amb les idees molt més clares. El domini local ha fet que Emili Garcia marquès en pròpia porteria l’1 a 1. Era el minut 56. Els locals seguien en tromba, i sense donar temps a més, Degabriele marcava el 2-1, tres minuts més tard. La remuntada local ha enfonsat als del Principat que no han sabut com desfer-se del domini de Malta. En el temps afegit, Dimech marcava el que seria el definitiu 3-1 que segueix deixant Andorra com a cuer de la classificació.